DIpterol maramice FP 01

Active Protective repelentne maramice 3 kom

Dipterol Active Protective repelentna maramica pouzdano štiti od komaraca, krpelji, muha i ostalih kukaca prilikom boravka u prirodi i na otvorenim prostorima. Protiv komaraca učinkovito djeluje do 3 sata. Pogodna je za sve nepokrivene i neoštećene dijelove tijela. Nježno štiti i njeguje kožu. Ugodnog je mirisa, lako se razmazuju, brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži. Idealna je za boravak u prirodi i otvorenim prostorima uz korištenje Dipterol Active Protective repelentnog losiona. Pakirane su po 3 komada u zaštitnoj foliji.

• Protiv komaraca, krpelja i muha
• 3 sata zaštite od komaraca
• Nježno štiti i njeguje kožu

Uputa za uporabu: Vlažnom maramicom namažite nepokrivene dijelove kože tijela. Ne nanosite na iritiranu ili oštećenu kožu. Za jedno nanošenje dovoljne su 1 do 2 vlažne maramice. Djelovanje aktivnih tvari počinje odmah nakon nanošenja i traje do 3 sata. Uporabu ponoviti po potrebi, ovisno o učestalosti i vremenu izloženosti.

Upozorenje: Koristite u skladu s uputom na ambalaži. Ne preporučuje se za djecu mlađu od 2 godine. Za djecu od 2 do 12 godina preporučuje se primjena jednom na dan od strane odrasle osobe. Ne nanositi djeci na dlanove. Odrasli i djeca iznad 12 godina mogu nanositi proizvod 2 puta na dan. Djeca iznad 12 godina mogu nanositi proizvod sama, ali pod nadzorom odraslih. Sadrži: etanol, N,N-dietil-3-metilbenzamid, denatonijev benzoat/bitrex, metil etil keton/butanon, izopropanol. Može izazvati alergijsku reakciju na koži.

Aktivne tvari: N,N-dietil-m-toluamid (DEET) + CITRIODIOL + GERANIOL.

 

 

 facebookfacebook