DIpterol FAMILY PROTECTION MARAMICE4

Adventure protection

Max Action – repelentni sprej za zaštitu od kukaca

Pouzdano štiti od komaraca, krpelji i crnih mušica, prikladan za primjenu na koži ili odjeći. Dipterol Max Action s višesatnim djelovanjem pouzdano odbija kukce, djeluje protiv tigrastog komarca (Aedes Albopictus). Protiv komaraca proizvod učinkovito djeluje najmanje 4 sata, protiv crnih mušica najmanje 5 sati i protiv krpelja najmanje 30 minuta. Raspršite ga na nepokrivene dijelove tijela koje želite žaštititi od kukaca, s udaljenosti od 10-20 cm. Pouzdan i prilikom boravka u prirodi, na otvorenim prostorima. Izbjegavajte pretjerano nanošenje.

Za lice: raspršite sredstvo na dlan i tanko premažite lice izbjegavajući oči i usta.

Vrsta proizvoda: 19 Za opću uporabu.

Nije za industrijsku ili profesionalnu primjenu. Ne preporučuje se za djecu mlađu od 2 godine. Za djecu od 2 do 12 godine, preporučuje primjena 1 na dan od strane odrasle osobe. Ne nanositi djeci na dlanove. Odrasli i djeca iznad 12 godina mogu nanositi proizvod 2 puta na dan. Djeca iznad 12 godina mogu nanositi proizvod sama, ali pod nadzorom odraslih osoba.

Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece. Nanositi samo na otvorenom ili dobro prozračenom prostoru. Ne udisati aerosol. Oprati ruke nakon rukovanja proizvodom. Odmah skinuti svu zagađenu odjeću i oprati je prije ponovne uporabe. Ne koristiti blizu hrane, pribora za jelo ili mjesta za pripremu hrane. Preporučeno je prekriti netretirane dijelove kože odjećom kako bi se ograničilo područje mogućih ugriza insekata.

 

 facebookfacebook