DIpterol FAMILY PROTECTION MARAMICE4

Insect Sun Protection

ACTIVE PROTECTIVE 2u1 repelentni losion sa SPF15

Dipterol Insect + Sun Protection 2u1 losion sa SPF15 nježno štiti kožu od komaraca, krpelja, muha i ostalih kukaca, a ujedno štiti kožu i od sunčevog UVA/UVB zračenja. Losion je ugodnog mirisa, lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag na koži, te njeguje kožu. Protesti prije uporabe.

Namjena: Namjena: biocidni pripravak s namjenom: zaštita od nametnika, vrsta pripravka 19-repelenti, formulacija-emulzija

Ne preporučuje se djeci mlađoj od 2 godine. Djeca od 2 do 12 godina: 1 dnevno u prisutnosti odrasle osobe. Odrasli i djeca iznad 12 godina: 2 puta dnevno.

Uputa za uporabu: proizvod treba ravnomjerno nanijeti u tankom sloju i prekriti površinu kože koja se želi zaštititi.

Doza biocindnog proizvoda: nekoliko sekundi isprejavanja (prema potrebi).

Djelovanje aktivnih tvari počinje odmah nakon nanošenja i traje do najviše 3 sata. Uporabu ponoviti po potrebi, ovisno o učestalosti i vremenu izloženosti. Ne ostajati predugo na suncu, iako koristite proizvod za sunčanje. Prekomjerno sunčanje ozbiljno ugrožava zdravlje.

Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece. Nakon uporabe temeljito oprati ruke. Uslijed pojave neželjenih reakcija, odmah isprati repelent s kože te ako je potrebno, potražiti pomoć liječnika. U slučaju dodira s očima, ispirati vodom nekoliko minuta. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Štetno za vodene organizme. Ambalažu odložiti u odgovarajući spremnik.

 

 facebookfacebook