DIpterol FAMILY PROTECTION MARAMICE4

Familiy Protection Maramice

ACTIVE PROTECTIVE repelentne vlažne maramice za zaštitu od kukaca

Dipterol Active Protective repelentne maramice hidratantne formulacije s dodatkom citriodiola i geraniloa nježno štiti i njeguje kožu od komaraca, krpelja, muha i ostalih kukaca. Ugodnog su mirisa, lako se razmazuju, brzo se upijaju i ne ostavljaju mastan trag na koži. Sigurnosni poklopac štiti maramice od isušivanja. Pogodno za sve nepokrivene i neoštećene dijelove tijela.

Namjena: biocidni pripravak s namjenom: zaštita od nametnika, vrsta pripravka 19-repelenti, formulacija-otopina u vlažnoj maramici

Ne preporučuje se djeci mlađoj od 2 godine. Djeca od 2 do 12 godina: 1 dnevno u prisutnosti odrasle osobe. Odrasli i djeca iznad 12 godina: 2 puta dnevno.

Uputa za uporabu: vlažnom maramicom namazati nepokrivene dijelove kože tijela, ne nanositi na iritiranu ili oštećenu kožu. Za jedno nanošenje dovoljne su 1 do 2 vlažene maramice.

Djelovanje aktivnih tvari počinje odmah nakon nanošenja i traje do najviše 3 sata. Uporabu ponoviti po potrebi, ovisno o učestalosti i vremenu izloženosti.

Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece. Nakon uporabe temeljito oprati ruke. Uslijed pojave neželjenih reakcija, odmah isprati repelent s kože te ako je potrebno, potražiti pomoć liječnika. U slučaju dodira s očima, ispirati vodom nekoliko minuta. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Štetno za vodene organizme. Ambalažu odložiti u odgovarajući spremnik.

 

 facebookfacebook